Certificate
3.8 MB
Шановний партнере! Звертаємось до Вас з пропозицією на натуральне какао-масло для Вашого виробництва.
Натуральне какао-масло: країна походження - Еквадор.
Ціна - 31000€ з ПДВ
КАКАО-МАСЛО
Якісне посвідчення
Назва продукту: | Какао-масло |
Опис: |
Це продукт, отриманий шляхом пресування какао-тертого, жовтого кольору. Масло під час виходу з пресу є рідким, потім воно кристалізується і твердіє. У розплавленому стані це оліїста рідина, абсолютно чиста. Продукт виготовляється з насіння какао (Theobroma cacao, родина Malvaceae Linnaeus). |
Пакування: |
Внутрішня оболонка з високощільного поліетилену зеленого кольору, для харчового використання і запечатана за допомогою тепла. Зовнішня оболонка – картонна коробка з гофрованого картону білого кольору, в хорошому стані та запечатана пакувальною стрічкою. |
Вага: |
Вага брутто: 25,60 кг. Вага нетто: 25,00 кг. |
Маркування: |
Етикетка COFINA: Етикетка надрукована з логотипом компанії, описами та сертифікаціями продукту. |
Умови зберігання: |
Зберігати в прохолодному і сухому середовищі. Розмістити продукт у зоні, яка забезпечує належну циркуляцію повітря, уникаючи прямого сонячного світла. |
Фізико-хімічні властивості: |
Параметри Метод Результат Волога (АОАС 19th 931.04) 0.1% Кислотність (АОАС 19th 947.05) 0,22% |
Відповідальний: Лабораторія заводу COFINA S.A. | |
Мікробіологічні аналізи: |
Параметри Метод Результат Аеробні мезофіли: (AOAC 990.12) <10 Плісняви (AOAC 997.02) <10 Дріжджі: (AOAC 997.02) <10 Коліформи: (AOAC 991.14) <10 Escherichia coli: (AOAC 991.14) відсутні Стафілокок Ауреус: (AOAC 975.55) відсутні Сальмонела (AOAC-RI # 960801) Відсутні на 25 г |
Відповідальний: Лабораторія заводу COFINA S.A. | |
Органолептичні показники |
Параметри Метод Результат Колір Сенсорний Відповідний Запах Сенсорний Характерний, без сторонніх запахів Смак Характерний, без сторонніх смаків |
Відповідальний: Зернова лабораторія | |
Хімічні забруднювачі: |
Параметри Метод Результат Мідь AOAC 19TH 999.10 Макс. 0.1 ppm Арсенік AOAC 19TH 999.10 Макс. 0.1 ppm Свинець AOAC 19TH 999.10 Макс. 0.1 ppm Ртуть AOAC 19TH 999.10 Макс. 1.0 ppm |
Відповідальний: Зернова лабораторія | |
Залишки пестицидів: |
Скринінг: GC-MS - на основі акредитованого методу IC-009; ISO/IEC 17025:2005. HPLC-MS/MS - на основі акредитованого методу IC-003; ISO/IEC 17025:2005. Частота: Згідно з планом перевірки. Відповідальний: Зовнішня лабораторія. |
Мікотоксини: |
Параметри Метод Результат Афлатоксини В1 Вератокс 8030 - Ократоксини Вератокс - Загальна кількість Вератокс - афлатоксинів (B1+B2+G1+G2) |
Застосування, бажані використання та цільова аудиторія: |
Продукт призначений для промислового виробництва. Підходить для морозива, молока, печива, покриттів, шоколаду для порошкових напоїв, кондитерських виробів та як добавка в тютюн |